КВІ
Субота
20
00:53

​У Житомирі оперативники розшукали крадія

29 вересня до поліції звернулась 45-річна жителька обласного центру із повідомленням про крадіжку гаманця з підсобного приміщення магазину, в якому вона працює. Поліцейські встановили, що до вчинення правопорушення причетний 41-річний житомирянин. Розпочато досудове розслідування.

Зі слів жінки правоохоронці з’ясували, що крадіжку було вчинено минулого дня. Злодій тихцем зайшов до підсобного приміщення крамниці та знайшов там речі працівниці торгівельного закладу. Згодом жінка виявила, що у неї зник гаманець з 400 гривнями.


Відповідна інформація була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.


Працівники кримінальної поліції Житомирського ВП з’ясували, що до вчинення злодіяння може бути причетний 41-річний раніше судимий за майнові злочини житомирянин. Їх підозри підтвердились після вивчення записів з камер відеоспостереження. Відтак чоловіка розшукали та доставили до відділу поліції.


Чоловік зізнався у причетності до злодіяння та пояснив, що кошти вже встиг витратити.


За чинним законодавством вчинення правопорушення може обернутися для чоловіка штрафом, громадськими або виправними роботами, піврічним арештом або позбавленням волі строком до 3 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору