КВІ
Субота
20
00:45

У Житомирі під час пожежі в квартирі багатоповерхівки вогнеборцями врятована літня жінка

2 жовтня о 18:57 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в трикімнатній квартирі, що розташована на сьомому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку в м. Житомир.

На місці події бійці ДСНС встановили, що осередок загоряння знаходиться в одній з кімнат оселі, де вогонь охопив домашні речі та загрожував подальшим поширенням. На сходовій клітині під’їзду спостерігалося задимлення. До того ж, зі слів сусідів стало відомо, що в квартирі може знаходитися літня власниця, яка малорухома.


Фахівці ДСНС за допомогою шанцевого інструменту оперативно відчинили вхідні двері квартири. На балконі вони виявили напівпритомну 76-річну жінку, яка отримала опіки та надихалась їдкого диму. Рятувальники вивели її із задимленого середовища та передали медикам, які госпіталізували її опікового відділення обласної клінічної лікарні.


Менш ніж за годину пожежу вдалося ліквідувати. Вогонь знищив меблі та речі домашнього вжитку в кімнаті площею 12 кв. м. Інші приміщення ушкоджень не зазнали. До гасіння залучалося 13 чоловік особового складу та 3 одиниці техніки.


Попередня причина пожежі – коротке замикання електромережі. Наразі остаточні обставини даних надзвичайних подій встановлюються фахівцями.


Вчора

Сторінки:
Нагору