КВІ
Субота
20
00:48

​У Житомирі пограбували продавця магазину прямо на робочому місці

27 жовтня до поліції надійшло повідомлення про крадіжку майна працівниці магазину, розташованого в одному з торгівельних центрів міста. Правоохоронці затримали зловмисника.

За словами 49-річної продавчині, злодіяння було вчинено близько 17.00. Тоді з прилавка крамниці зник її мобільний телефон, необачно залишений без нагляду. Сума збитку склала 5,5 тисяч гривень.


У ході першочергових заходів працівники поліції встановили, що до злочину може бути причетний 32-річний місцевий житель, який у якості відвідувача перебував у крамниці. У нього вилучили викрадене.


Подію кваліфіковано за ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Усі обставини з’ясовуються у рамках розпочатого кримінального провадження.


Чоловікові може загрожувати покарання у вигляді штрафу, громадських або виправних робіт, піврічного арешту або позбавлення волі строком до 3 років.


Поліцейські застерігають працівників торгівельних закладів: будьте максимально уважними на робочих місцях. Ваша зібраність, відповідальність та обачність допоможе ефективно виконувати свої обов’язки та не допускати крадіжок майна. Також зберігайте власні речі у недоступних для покупців місцях, аби не створювати сприятливих для крадіжок ситуацій.

Вчора

Сторінки:
Нагору