БЕР
П'ятниця
29
11:53

​У Житомирі покажуть комедію «Любов і блогери» із зірками кіно і соцмереж

«Засновано на ржачних подіях». У Житомирі презентують нову українську комедію «Любов і блогери». Фільм покажуть 21 січня о 19:00 у кінотеатрі ім. І. Франка (вул. Михайлівська, 10-а). За годину до показу тут пройде пресконференція за участю творчої групи. У романтичній комедії ролі зіграли не тільки знамениті професійні актори, а й зірки соцмереж - блогери Instagram та популярні персонажі з ТікТок.

Із відомих блогерів глядач зможе побачити Богдана Шелудяка, Анну Трінчер, Ксюшу Манекен, Романа Свічкоренка, Анну Алхім, Вікторію Маремуху, Женю Білозерова та інших. А головні ролі стрічки зіграли провідні актори, такі як: Ольга Сумська, Назар Задніпровський і Вадим Новицький.


Режисер стрічки - Дмитро Голумбевський, співрежисер - Євген Таллер, продюсери - Євген Таллер і Володимир Остапчук, сценарій написаний Олексієм Приходьком.


Зазначимо, що режисер Дмитро Голумбевський, який сьогодні живе і працює у Києві, свою режисерську діяльність розпочав у Житомирі. Тут він і народився.


Цікаві факти про фільм:

Вперше на одному знімальному майданчику об’єдналися знамениті вітчизняні актори та 12 зірок «Інстаграму» і «Тіктоку», 5 з яких зіграли самих себе.

Комедія "Любов і блогери" стане першою, що вийшла в 2022 році, в якій знялася VERKA SERDUCHKA and Mama.

Ольга Сумська, Назар Задніпровський та інші професійні актори знімалися у фільмі без проходження кастингу: сценарій відразу писався під конкретного актора. Кастинг на роль блогерів проходив 5 днів, в ньому взяли участь більше ніж 50 популярних українських блогерів.

Фільм з рекордною швидкістю виробництва. Робота була готова за пів року після виникнення ідеї. «Цедля кіноіндустрії - це нереально швидко», - коментує продюсер фільму Володимир Остапчук.

Музичний супровід комедії заслуговує на окрему увагу, адже саундтрек до фільму буде звучати у виконанні Вєрки Сердючки, а також в картині можна буде почути пісні групи The HARDKISS, KAZKA, Jerry Heil та інших.

Вчора

Сторінки:
Нагору