КВІ
Четвер
18
16:28

​У Житомирі поліцейські навчають дітей безпечної поведінки

Розмови про безпечний відпочинок, малюнки крейдою та патріотичні пісні у гучномовець поліцейської автівки – так днями пройшла зустріч ювенального інспектора та офіцера громади Житомирського РУП із відвідувачами культурно-мистецького відпочинку «Music Weekend» при музичній школі «Гармонія».

Правоохоронці розповіли дітям про основні сигнали регулювальника й наголосили на неухильному дотриманні Правил дорожнього руху пішоходами. Обговорили учасники зустрічі й правила безпечного користування велосипедами, самокатами, роликовими ковзанами, бордами тощо.


Окрема розмова була й про те, як діяти у разі виявленні невідомих речей та підозрілих предметів. Розповідали правоохоронці й про безпеку у побуті та особливості адміністративної та кримінальної відповідальності неповнолітніх.


Діти зацікавлено слухали нову для них інформацію та взаємодіяли з гостями. По закінченню заходів маленькі слухачі взяли участь в конкурсі малюнку на асфальті, виконали українські пісні, оглянули амуніцію правоохоронців та зробили світлини з гостями і отриманими заохочувальними подарунками.

Вчора

Сторінки:
Нагору