БЕР
Четвер
28
10:44

​У Житомирі поліцейські викрили гаражного злодія

Оперативники карного розшуку затримали на місцевому ринку 33-річного житомирянина, коли той намагався продати викрадені з чужого гаража речі. Нині у рамках досудового розслідування триває встановлення всіх обставин.

7 жовтня до поліції звернувся 45-річний житель м. Житомира із повідомленням про крадіжку. З його гаражного приміщення, розташованого на території кооперативу, зникли інструменти. Якимось чином зловмисник відчинив навісний замок.


На місці події працівники слідчо-оперативної групи зібрали першочергову інформацію та вилучили низку речових доказів.


Тим часом оперативники карного розшуку Житомирського РУ поліції, відпрацьовуючи один з ринків обласного центру, звернули увагу на підозрілого чоловіка. Той пропонував перехожим придбати фрезер, ймовірно викрадений з гаража заявника. Під час перевірки підозри поліцейських знайшли своє підтвердження. У 33-річного місцевого жителя вилучили викрадене та інші предмети, що можуть свідчити про його протиправну діяльність.


Чоловіка затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України. Нині вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Встановлено, що затриманий раніше був засуджений за незаконне поводження з наркотиками.


Нині у рамках досудового розслідування, розпочатого за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) КК України триває з’ясування всіх обставин. Законодавством таємне викрадення чужого майна, поєднане з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище, карається позбавленням волі на строк від 3 до 6 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору