КВІ
Четвер
18
19:53

​У Житомирі поліцейські вилучили у містянина канабіс та коноплі

У результаті слідчих дій оперативники Управління боротьби з наркозлочинністю ДБН НПУ разом з поліцейськими Житомирського райуправління під процесуальним керівництвом місцевої окружної прокуратури вилучили з обійстя чоловіка наркотики та нарковмісні рослини.

Дії чоловіка кваліфіковані слідчими за двома статтями Кримінального кодексу України. У рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) ККУ поліцейські провели санкціонований обшук за місцем проживання 50-річного жителя м. Житомира. Раніше чоловік вже притягувався до кримінальної відповідальності за продаж наркотиків.


У ході слідчих дій поліцейські виявили канабіс та пристрій для її куріння. Також на території домогосподарства поліцейські виявили посів родин коноплі. Вилучені речові докази скеровано на експертне дослідження до Житомирського Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.




Досудове розслідування проводиться одразу за двома статтями Кримінального кодексу України – ч. 1 ст. 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) та ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).


За сукупністю вчинених діянь чоловікові може загрожувати до 7 років позбавлення волі.

Вчора

Сторінки:
Нагору