БЕР
П'ятниця
29
02:15

​У Житомирі поліцейського підозрюють у поширенні наркотиків

18 лютого вихованці ФСТ «Динамо» викрили в одному з мікрорайонів обласного центру двох молодиків у причетності до поширення імовірно наркотичних засобів. Один із чоловіків під час затримання активістами утік, але при цьому загубив документи поліцейського та мобільний телефон. Нині на місці події працюють слідчо-оперативна група ГУНП, інспекція з особового складу УКЗ ГУНП, відповідний підрозділ внутрішньої безпеки Нацполіції та інші служби. Встановлюються усі обставини.

Наразі з’ясовано, що загублене посвідчення належить дільничному офіцеру, 1997 р.н., який розпочав службу в поліції у грудні 2018 року. Розпочато службову перевірку та проводяться заходи для встановлення його місця перебування.


Також усі відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Попередня правова кваліфікація – ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) ККУ.


Позиція керівництва ГУНП в Житомирській області щодо причетності працівників до протиправних дій принципова і безкомпромісна: безальтернативне звільнення зі служби та притягнення до визначеної законом відповідальності.

Вчора

Сторінки:
Нагору