КВІ
Субота
20
02:50

​У Житомирі попрощалися із 23-річним військовим Романом Просандєєвим

Сьомого лютого у Свято-Михайлівському соборі житомиряни віддали останню шану 23-річному військовому Роману Просандєєву, який загинув у боях за Україну на Миколаївщині.

Роман народився у Луганську. У 2014 році, після початку бойових дій на Сході України, переїхав з родиною на Житомирщину.


"Він був порядним, чуйним хлопцем. Хороша дитина, яка завжди послухає, завжди підкаже. Постійно їздив у село та допомагав бабусі. У нього була дівчина з якою планував одружитися", – говорить родичка загиблого Неля Хоцька.


У Житомирі Роман Просандєєв закінчив професійно-технічний ліцей. А у 2019 році пішов служити до однієї із механізованих бригад ЗСУ. Брав участь у операції Об’єднаних сил. Загинув Роман Просандєєв 26 січня у боях за Україну на Миколаївщині.


"Роман не боявся воювати. Він п'ять разів був поранений, а ми про це лише щойно дізнались. Він ніколи нікому про це не говорив. Був дуже мужнім і ось так його життя у 23 роки обірвалося. Сьогодні чотири місяці, як ми поховали тата та рівно чотири місяці тому, в цей день, Роман мене зустрів разом зі своєю дівчиною Катериною. Я тоді приїхала з-за кордону", – каже тітка Романа Просандєєва Тетяна.


У Романа залишилась мама, 12-річний брат та дівчина, з якою хотів одружитись.

Вчора

Сторінки:
Нагору