БЕР
П'ятниця
29
09:20

​У Житомирі прямо на ринку перехожі затримали злочинця, який пограбував 77-річну жінку

Опівдні 20 жовтня невідомий вирвав з рук жінки гаманець та втік. Затримати його допомогли небайдужі перехожі. Нині слідчі Житомирського райуправління поліції повідомили чоловікові про підозру у вчиненні грабежу. Триває досудове розслідування.

20 жовтня до Житомирського районного управління поліції надійшло повідомлення про пограбування місцевої жительки. За викликом вирушили патрульні поліцейські, яким перехожі передали чоловіка, затриманого під час утечі з чужим гаманцем. Відтак на місце події прибула слідчо-оперативна група, працівники якої задокументували всі обставини та зібрали свідчення очевидців.


Як з’ясувалось, 77-річна пенсіонерка перебувала на місцевому ринку, коли до неї підскочив незнайомець та вихопив з рук гаманець і втік. Жінка спробувала наздогнати його, та марно. Однак на її крики про допомогу зреагували перехожі, завадили чоловікові втекти та викликали поліцію.


У затриманого, 29-річного житомирянина, вилучили викрадений гаманець з грошима. Як з’ясувалось, він раніше вже вчиняв майнові злочини.


Слідчі Житомирського районного управління поліції затримали його у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України та повідомили йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 (Грабіж) КК України.


Відповідно до чинного законодавства чоловікові може загрожувати позбавлення волі строком від 4 до 6 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору