БЕР
П'ятниця
29
10:50

​У Житомирі представили нового керівника Головного управління поліції області

У Головному управлінні Національної поліції у Житомирській області 16 червня представлено нового керівника. Відтепер поліцію Житомирщини очолюватиме Юрій Олійник. У представленні взяли участь голова обласної ради Володимир Ширма, голова облдержадміністрації Віталій Бунечко та очільники правоохоронних органів області.

Нового керівника особовому складу поліції області представив заступник голови Національної поліції України Олексій Руденко, який побажав новопризначеному очільнику швидко увійти в курс справ та продовжити успішну реалізацію суспільно важливих проєктів. Також він подякував попередньому керівнику Сергію Крупєю, який віднині продовжить службу в центральному апараті НПУ, за його безцінні знання та досвід.


Юрій Олійник висловив подяку за довіру, надану керівництвом Національної поліції України, та озвучив намір докласти максимум зусиль для досягнення максимальної довіри населення.


«Основним завданням вважаю охорона прав і свобод громадян, захист кожного, хто звертається до нас за допомогою. Планую усі позитивні традиції зберегти, а усім нам бажаю плідної праці», - сказав новий очільник обласної поліції.


Своєю чергою голова обласної ради Володимир Ширма зазначив: «обласна рада завжди знаходила порозуміння з усіма правоохоронними органами і сприяла матеріально-технічному забезпеченню правоохоронців. Сподіваюсь, що у подальшому поліція області продовжуватиме чесно служити нашим громадянам, забезпечуватиме мир і спокій жителів області».


Пресслужба обласної ради

Вчора

Сторінки:
Нагору