БЕР
П'ятниця
29
12:41

​У Житомирі продовжують контролювати дотримання карантину в громадському транспорті

У Житомирі патрульна поліція та оперативні групи міськради продовжують контролювати дотримання карантину в громадському транспорті. Перевіряють кількість пасажирів у салоні та наявність масок. Керівник міського управління транспорту та зв'язку Костянтин Підпокровний розповів, що в місті посилили роботу оперативних груп та поліції:

"За останні дні ми бачимо, що посилений контроль за дотриманням маскового режиму та кількістю людей, які перебувають одночасно в салоні, дає свій результат. Тому спільні дії з поліцією, яка активно допомагає, нам дають надію, що всі обмежувальні заходи будуть дотримані".


Кондукторка Валентина Опанасюк розповіла, що пускає до тролейбуса людей лише у захисних масках:


"Контролюємо, але не всі люди дотримуються маскового режиму. Доводиться робити зауваження, щоб люди вдягнули маску. Вона в них є, але в кишені або на бороді. Дехто вдягає маску безпосередньо в салоні, дехто заходить вже в масці".


У тролейбусі кореспондент Суспільного поспілкувався з житомирянкою Галиною, яка каже, що дотримується маскового режиму, але хвилюється не за себе:


"Стараюся дотримуватися маскового режиму, бо в мене вдома ще є онук. Хвилююся не лише за себе, але і за свою родину".


Пасажирка трамваю Валентина каже, що не всі житомиряни їздять в громадському транспорті у масках:


"Є люди, які заходять без масок, але дівчата (кондукторки – ред.) стараються, молодці. Обов'язково потрібно носити маску, тим паче, сьогодні карантин посилили. Треба мити руки, носити маски і дотримуватися дистанції".


За словами пасажирки маршрутки Валентини, переважно люди дотримуються маскового режиму:


"Ну, бачите ж, їдуть люди в масках. Дотримуються цих правил, розуміють, що це небезпечна хвороба. Я думаю, якщо є такі вимоги, то треба їздити в масках".


Нагадаємо, 19 червня під час брифінгу голова облдержадміністрації Віталій Бунечко повідомив, що поліцією в області було складено шість протоколів за порушення карантинних обмежень у громадському транспорті.

Вчора

Сторінки:
Нагору