КВІ
Четвер
25
02:28

У Житомирі пройшли заходи до Дня фізичної культури та спорту

Напередодні відзначення Дня фізичної культури та спорту України сьогодні, 10 вересня, у Житомирі відбулася низка спортивних подій.

У заходах взяли участь заступник голови Житомирської ОДА Юрій Оханський, голова Житомирської обласної ради Володимир Федоренко, директор Департаменту культури, молоді та спорту ОДА Максим Обшта та представники інших структурних підрозділів ОДА, спортивна спільнота Житомирщини та ЗМІ.


«Мені надзвичайно приємно сьогодні бути тут. Від імені голови Житомирської облдержадміністрації та від себе особисто хочу привітати всіх із святом фізичної культури та спорту», – сказав Юрій Оханський.


Протягом дня біля кінотеатру «Жовтень» працювало містечко, де всі бажаючі могли ознайомитися зі спортивними школами та секціями Житомирської області.


«Хочеться також побажати спортсменам нашої області, аби на всіх аренах світу найчастіше лунав Гімн України та здіймався наш Державний Прапор. Я впевнений у тому, що Житомирщина докладе до цього максимум зусиль», – додав Юрій Оханський.


Також із нагоди відзначення Дня фізичної культури та спорту України проведено урочисту церемонію нагородження провідних спортсменів, тренерів та фахівців галузі у Житомирській області.


Довідково. День фізичної культури і спорту в Україні відзначається в другу суботу вересня. Офіційно засновано в 1994 році Указом Президента України від 29 червня 1994 року № 340/94.






Вчора

Сторінки:
Нагору