КВІ
Вівторок
23
10:23

​У Житомирі пройшов турнір з кікбоксингу WAKO "Легендарні князі"

26 грудня у Житомирі пройшов турнір з кікбоксингу WAKO "Легендарні князі", присвячений 440-річчю друку Острозької Біблії – першого повного видання всіх книг Святого Письма у Східній Європі.

Про це Суспільному розповів заслужений тренер України В'ячеслав Гопанчук. За його словами, турнір "Легендарні князі" провели з метою бойової практики кікбоксерів та патріотичного виховання молоді.


У змаганнях взяли участь 4 команди: Житомирської спортивної школи "Авангард", Школи юного десантника Житомира, Бердичівської спортивної школи імені Лонського та військово-патріотичного спортивного клубу "Козак" з Бердичева.


За словами В'ячеслава Гопанчука, найвидовищнішим боєм турніру тренерська рада та суддівська бригада визнали бій у ваговій категорії до 48 кілограмів серед молодших юніорів у розділі К-1 між Євгеном Євстюфєйкіним – клуб "Козак" та Іваном Маслієм – Бердичівська ДЮСШ імені Лонського. Кращим бійцем змагань став Антон Булгаков – вихованець Житомирської спортивної школи "Авангард", який виступав у ваговій категорії до 36 кілограмів серед молодших юнаків у розділі К-1.


Турнір пройшов під гаслом: "Ми самі є двигунами усіх змін!"

Вчора

Сторінки:
Нагору