КВІ
П'ятниця
19
07:16

​У Житомирі розпочав свою діяльність клуб «FREEDOM»

В рамках фінансованого Євросоюзом проекту «Інтеграція людей з інвалідністю в спорт та туризм Україна - Білорусь», що реалізує «ГО Житомирський обласний фонд соціального захисту інвалідів» в Житомирі, розпочав свою діяльність клуб «FREEDOM»

Запрошуємо усіх бажаючих, хто має 1-3 групу інвалідності, долучитися до активної клубної діяльності!!! У нас працюватимуть секції настільного тенісу, бочче, армреслінгу, шахів та шашок, більярду.


У супроводі професійних тренерів ви маєте змогу оволодіти даними видами спорту та взяти участь у міжнародних змаганнях між клубами України та Білорусії! Творчі особистості можуть відвідати майстер класи з ручної роботи, навчитися власноруч робити цікаві речі.


Навесні члени клубу поринуть у захоплюючий світ туризму - сплави на байдарках річкою Уборть, задушевні розмови біля вогнища з однодумцями із Білорусі не залишать байдужими жодного із учасників.


Крім того, в клубі можна буде поспілкуватися з психологом та отримати консультацію юриста. Не обмежуйте себе, приходьте і з нами ви станете переможцями та відчуєте справжню жагу до життя!!


Даний проект став можливим завдяки Програмі територіальної співпраці Білорусь-Україна, що фінансується за рахунок Європейського Союзу.


Клуб знаходиться за адресою: м. Житомир вул. Князів Острозьких буд 77.


За більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном: +380686956585

Вчора

Сторінки:
Нагору