КВІ
П'ятниця
19
19:52

​У Житомирі СБУ викрила чергового «руZZкомірца»

Служба безпеки України продовжує системну роботу з виявлення колаборантів та прибічників збройної агресії російської федерації на Житомирщині.

Чергового пропагандиста, який публічно підтримував доцільність повномасштабного вторгнення військ рф в Україну та переконував колег у необхідності якнайшвидшої капітуляції нашої держави, співробітники СБУ викрили в установі виконання покарань у обласному центрі.


За даними досудового слідства, під час робочих зустрічей зі своїми колегами та у розмовах зі знайомими співробітник спецустанови відкрито заперечував необхідність і доцільність протистояння збройним силам держави-агресора. Крім того, колаборант заперечував обстріли рашистами цивільних об’єктів в Україні та переконував знайомих, що окупанти завдають ракетно-бомбові удари виключно по військових цілях ЗСУ.


«РуZZкомірєц» аргументував необхідність припинення бойового супротиву українськими військовослужбовцями та прийняття рішення про якнайшвидшу капітуляцію на умовах, висунутих російською федерацією. При цьому керівництво нашої держави повинно було беззастережно поступитися територіями, на які претендує агресор.


Правоохоронці провели санкціоновані обшуки за місцем фактичного проживання фігуранта справи.


За матеріалами СБУ дізнавачі Національної поліції повідомили колаборанту про підозру за ч.1 ст.111-1 (колабораційна діяльність) Кримінального кодексу України.


Викрили ворожого прихильника співробітники Управління СБ України в Житомирській області спільно з дізнавачами ГУНП Житомирщини за процесуального керівництва обласної прокуратури.


Сторінки:
Нагору