КВІ
П'ятниця
19
22:31

​У Житомирі скоєно озброєний напад на пункт обміну валют

11 березня у м. Житомирі розбійник, погрожуючи пістолетом працівниці обмінника, намагався заволодіти грішми. Однак його спроба виявилась невдалою і молодик утік з місця події. Оперативники кримінальної поліції спільно з бійцями КОРДу ГУНП Житомирщини 12 березня затримали підозрюваного у нападі в Овруцькому районі.

Повідомлення про подію надійшло до поліції близько 14:00. За словами касира обмінного пункту, невідомий у медичній масці та капюшоні заскочив до приміщення та почав погрожувати їй пістолетом, вимагаючи гроші. Жінка встигла сховатись у безпечне місце, а молодик натомість кинувся тікати.

За цим фактом було розпочато кримінальне провадження за ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Працівники кримінальної поліції ГУНП Житомирщини у результаті проведених слідчо-розшукових заходів встановили особу підозрюваного.


- 12 березня розшуківці за участі бійців спецпідрозділу КОРД затримали парубка в Овруцькому районі, - розповів заступник начальника ГУНП області –начальник кримінальної поліції В’ячеслав Пашковський. – Під час подальших дій виявлено та вилучено пістолет, попередньо стартовий, який парубок, ймовірно, використовував під час нападу.


Підозрюваного, як з’ясувалось 23-річного жителя обласного центру, затримано у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Триває подальше встановлення усіх обставин.


За скоєне хлопцеві може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 12 років.

Сторінки:
Нагору