КВІ
Четвер
18
20:22

​У Житомирі Служба судової охорони провела екологічну акцію «Оновлені легені рідного краю»

9 квітня співробітники Територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області доєдналися до акції з озеленення території «Оновлені легені рідного краю», що стартувала у Службі судової охорони до Дня довкілля, який відзначається в третю суботу квітня.

У межах акції судові охоронці Житомирщини висадили на території своєї установи декоративні рослини та кущі самшиту на місці тих, які не перенесли морозів, впорядкували трояндову клумбу та спушили ґрунт під рослинами, які вже прикрашають територію управління.


«Ми із задоволенням доєдналися до акції, яка зараз проходить у всіх 24 регіональних управліннях Служби. Це благородна справа – поліпшити загальний вигляд та озеленити територію, на якій ми працюємо, «підгодувавши» киснем зелені «легені» нашого краю», - переконаний заступник начальника Територіального управління (із забезпечення) Служби судової охорони у Житомирській області полковник Служби Анатолій Новіцький, який особисто взяв участь у благоустрою території.


«Можливо, ми зробили небагато в масштабах планети, але в масштабах міста це вже дещо. Якщо до Дня довкілля кожна установа вийде на подібну акцію, нам точно вдасться оновити «легені» нашої малої батьківщини!», - ділиться враженнями учасниця акції лейтенант Служби Поліщук Марія.


Підсумки загальнонаціональної акції «Оновлені легені рідного краю» у Службі судової охорони підведуть наступного тижня.

Вчора

Сторінки:
Нагору