БЕР
П'ятниця
29
09:40

У Житомирі сталася смертельна аварія

​Аби безпечно рухатися вздовж проїжджої частини, водії мають знати і дотримуватися правил дорожнього руху. Знання розмітки також стане у нагоді, щоб убезпечити себе і інших учасників дорожнього руху від травмування.

В нашій країні не на кожній дорозі можна зустріти відповідне позначення. Проте все ж: дорожня розмітка — це не просто маркування, вона несе в собі інформацію, яка дозволяє водієві рухатися з впевненістю, що він не створить аварійної ситуації. Стоп-лінія попереджає водія про обов’язкову зупинку для дотримання вимог відповідного знака. 4 липня о 9 –ій годині ранку на перехресті вулиць Домбровського – Івана Мазепи сталося ДТП з потерпілими.


Причини аварій – елементарне недотримання правил дорожнього руху одним з учасників події. Обставини, що могли в той момент спровокувати водія відступити від дії правил дорожнього руху і порушити їх, безліч : особистий фактор сприйняття водія дорожньої ситуації, незнання-недотримання ПДР, можливо, поспішаючи, водій навмання сподівався «проскочити» перехрестя.


Попередньо встановлено, що кермувальник автівки Форд Транзит, який загинув на місці, не виконав вимогу знака пріоритету 2.2 «Проїзд без зупинки заборонено», що інформує про заборону переїзду без зупинки перед дорожньою розміткою 1.12 (стоп-лінія), або ж перед знаком у разі її відсутності. На даному перехресті стоп-лінія ще не нанесена, як і інші дорожні позначення на прилеглих вулицях.

Вчора

Сторінки:
Нагору