БЕР
Вівторок
19
11:55

​У Житомирі стартує Відкритий чемпіонат НПУ з багатоборства кінологів

Всеукраїнські змагання відбуватимуться упродовж трьох днів – з 19 по 21 жовтня на базі Кінологічного центру ГУНП Житомирщини (м. Житомир, вул. Сергія Параджанова, 133).

Офіційне відкриття чемпіонату відбудеться 19 жовтня о 10:00 на території Кінологічного центру Головного управління Нацполіції в області (вул. Сергія Параджанова, 133).


Учасники відомчого чемпіонату – команди поліцейських кінологів та службових собак з усіх регіонів України. Фахівці змагатимуться у вправності подолання смуги перешкод, демонструватимуть вміння із загального курсу дресирування (слухняності собак у виконанні команд). Комплекс зі спеціальної підготовки – пошук по сліду, вибірка людини та речей, інші пошукові завдання – проходитимуть у кілька етапів – як в умовах, наближених до звичного несення служби (на полігоні), так і на території Кінологічного центру та стадіоні ДУ «Житомирський навчальний центр підготовки поліцейських» (вул. Сергія Параджанова, 133).


У фіналі змагань – визначення кращих службових собак у володінні навичками із затримання умовних порушників. 21 жовтня під час урочистого закриття всеукраїнського чемпіонату буде оголошено переможців і призерів.


Запрошуємо всіх бажаючих підтримати кінологів та їх чотирилапих вихованців. Вхід вільний. Однак звертаємо увагу, що захід відбуватиметься з дотриманням карантинних обмежень.

Вчора

Сторінки:
Нагору