КВІ
Субота
20
06:56

​У Житомирі та Малині відвідувачі обікрали магазини та супермаркети

З торговельних закладів у містах Малині та Житомирі відвідувачі викрадали продукти харчування та побутові прилади. Поліцейські встановили причетних до злодіянь та з’ясовують обставини подій.

9 лютого у малинському супермаркеті чоловік проніс повз касу продукти харчування. Це помітили працівники закладу і сповістили поліцейських. На місці події правоохоронці встановили «забудькуватого» покупця - 45-річного малинчанина. Нині триває з’ясування всіх обставин.


У Житомирі працівники служби безпеки маркету заявили до поліції про крадіжку продуктів харчування на суму майже 800 гривень. Правоохоронці з’ясували, що подія трапилась кількома днями раніше, і встановили причетного до неї - 29-річного жителя м. Житомира. Свою вину чоловік визнав.


У ще одному житомирському магазині чоловік викрав побутовий прилад. Про це до поліції 9 лютого повідомила керівник торговельного закладу. У результаті заходів оперативники Житомирського районного управління встановили причетність до діяння 42-річного жителя Житомирського району. У вчиненні правопорушення він зізнався.


За всіма вказаними фактами поліцейські розпочали кримінальні провадження за ст. 185 (Крадіжка) КК України.


Викритих осіб правоохоронці перевіряють на причетність до інших подібних правопорушень. За чинним законодавством таємне заволодіння майном карається штрафом, громадськими або виправними роботами, піврічним арештом, обмеженням чи позбавленням волі на строк до 3 років.


Водночас поліцейські застерігають працівників торговельних закладів: будьте максимально уважними на робочих місцях. Ваша зібраність, відповідальність та обачність допоможе ефективно виконувати свої обов’язки та не допускати крадіжок майна. Також зберігайте власні речі у недоступних для покупців місцях, аби не створювати сприятливих для злодіянь ситуацій.

Вчора

Сторінки:
Нагору