КВІ
П'ятниця
19
16:30

​У Житомирі три дні не працюватимуть садочки, в яких розміщені виборчі дільниці

22, 23 та 26 жовтня в Житомирі не працюватимуть 24 дитячі садочки, в яких розміщені виборчі дільниці. Школи, в яких знаходяться дільниці, навчатимуться до 21 жовтня.

Про це Суспільному розповіла заступниця керівника міського департаменту освіти Світлана Ковтуненко. За її словами, Міністерство освіти та науки рекомендувало з 15 до 30 жовтня відправити школярів на канікули, але, проаналізувавши рівень захворюваності, в департаменті ухвалили інше рішення:


"До 21 жовтня у закладах, в яких є виборчі комісії, діти навчаються. Потім 22, 23 та 24 жовтня навчання відбуватиметься дистанційно. У нас є 30 шкіл, в яких розташовані виборчі дільниці. У загальноосвітніх школах №12, №32 та в селі Вереси дільниць не буде, тому вони працюватимуть у звичному режимі. Ми відправляємо дітей на канікули з 25 жовтня до 1 листопада включно. Крім того, в нас у 24 садочках є виборчі дільниці. Там, де дільниці відсутні, заклади працюють в звичному режимі. Там, де розміщені дільниці, 22, 23 і 26 числа дошкільні навчальні заклади не працюють".


Нагадаємо, 13 жовтня Суспільне повідомляло, що у Житомирі не закриватимуть школи на карантин – діти навчатимуться до 21 жовтня.

Вчора

Сторінки:
Нагору