БЕР
П'ятниця
29
15:11

​У Житомирі в чоловіка грабіжник прямо на вулиці з рук вирвав мобільний телефон

Подія сталась 8 серпня на одній з вулиць обласного центру. З рук місцевого жителя незнайомець вирвав мобільний телефон і втік. За записами камер відеонагляду оперативники швидко встановили особу причетного. А невдовзі – і його місцеперебування. Розпочато кримінальне провадження.

До Житомирського районного управління поліції звернувся 27-річний житель обласного центру із повідомленням про грабіж. За словами заявника, на вулиці Гоголівській його перестрів незнайомий молодик і, раптово вихопивши з рук мобільник, втік.


Відповідні відомості були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) КК України.


Оперативники підрозділу кримінальної поліції переглянули записи камер відеоспостереження та упізнали у зафільмованому на них чоловікові раніше неодноразово судимого 25-річного житомирянина. 10 серпня поліцейські встановили його місцеперебування та доставили до райуправління для подальшого з’ясування обставин.


Свою вину чоловік визнав. За його словами, заволодіти чужою річчю він вирішив спонтанно, побачивши її в руках у, як йому здалося, нетверезого перехожого. Досудове розслідування триває. Викритого молодика правоохоронці перевіряють на причетність до інших правопорушень в обласному центрі.


За пограбування йому може загрожувати від штрафу і аж до позбавлення волі строком до 4 років.

Сторінки:
Нагору