КВІ
П'ятниця
19
12:12

​У Житомирі в ДТП загинув офіцер поліції, який їхав на завдання

15 січня в ДТП, котра трапилася на Чуднівському мосту в Житомирі, потрапив 35-річний капітан поліції Ігор Мороз, який їхав на завдання. Чоловік загинув на місці від отриманих травм.

За словами речниці Нацполіції області Алли Ващенко, капітан поліції Ігор Мороз виїхав 15 січня для виконання службового завдання на власному автомобілі Volkswagen Polo. Ігор Мороз потрапив у ДТП та загинув на місці.


35-річний капітан поліції з 2018 року працював заступником начальника відділу зв’язку та телекомунікацій (нині вiддiл телефонних комунiкацiй, структурованих кабельних систем, відео, аудiосервiсiв та електронних засобів контролю управління iнформацiйно-аналiтичної пiдтримки ГУНП в Житомирській області).


За освітою Ігор Мороз – військовий зв’язківець. Після закінчення Житомирського військового інституту більше 5 років віддав Збройним Силам України. Службу в органах внутрішніх справ розпочав у 2014 році. У червні-липні 2015 року у складі зведеного загону поліцейських Житомирщини виконував службові завдання на сході держави у зоні проведення АТО.


Раніше на своїй сторінці у мережі Facebook Нацполіція області опублікувала повідомлення про те, що в Житомирі у ДТП на Чуднівському мосту загинув водій легковика. Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 19:40 на Чуднівському мосту в обласному центрі. У результаті зіткнення автомобіля з тролейбусом загинув водій легковика.


Попередньо керманич автомобіля Volkswagen Polo, 35-річний житомирянин, рухаючись по вулиці Чуднівській, на мосту виїхав на смугу зустрічного руху, де сталося бокове зіткнення з тролейбусом.


У результаті ДТП водій легковика загинув на місці події. Також травми отримала одна з пасажирок тролейбуса, 47-річна жителька Житомира. Жінці надали медичну допомогу без ушпиталення.


Встановлено, що за кермом автомобіля Volkswagen перебував працівник поліції, який виконував службове завдання. Нині у рамках кримінального провадження, розпочатого за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України триває встановлення всіх причин та обставин ДТП. Про подію поінформували територіальне управління Державного бюро розслідувань.

Вчора

Сторінки:
Нагору