БЕР
Вівторок
19
05:03

​У Житомирі в одній з квартир викрили підпільну нарколабораторію

10 липня в одній з квартир обласного центру оперативники кримінальної поліції Житомирського відділу виявили підпільну лабораторію з виготовлення амфетаміну. Мешканець оселі, 19-річний парубок, раніше уже потрапляв у поле зору правоохоронців. Триває встановлення усіх обставин у рамках досудового розслідування.

Як розповів начальник Житомирського відділу поліції Сергій Крошко, під час проведення оперативно-розшукових заходів була отримана інформація про можливу причетність молодика до протиправної діяльності. У ході перевірки підозри підтвердились.


Відтак 10 липня поліцейські провели санкціонований обшук за місцем проживання хлопця. У результаті вилучено докази протиправної діяльності, у тому числі пов’язаної з незаконним обігом наркотичних речовин.


Поліцейські виявили пляшки, білу порошкоподібну сировину, прекурсори, лабораторний посуд та інші, необхідні для виготовлення синтетичних наркотиків, приладдя та пристосування.


19-річний мешканць оселі відмовився пояснювати призначення виявленого. Раніше хлопець уже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки та причетність до незаконного обігу наркотиків.


Нині досудове розслідування проводиться у рамках ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Триває подальша перевірка.


Усе вилучене направлено на дослідження до Житомирського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру. За його результатами прийматиметься рішення щодо остаточної правової кваліфікації події.

Вчора

Сторінки:
Нагору