БЕР
П'ятниця
29
02:03

​У Житомирі в п’ятиповерхівці виникла пожежа

29 листопада о 00:50 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в двокімнатній квартирі, що на другому поверсі п’ятиповерхового багатоквартирного житлового будинку в м. Житомир. Про це рятувальників сповістили сусіди, які відчули запах диму через систему вентиляції. Видимі ознаки горіння були відсутні.

На місці події вогнеборці встановили, що в оселі спостерігається сильна задимленість, а в одній з кімнат, на дивані, тліє матрац. Через високу концентрацію диму рятувальникам довелося застосувати апарати на стиснутому повітрі для захисту органів дихання. В кімнаті на дивані вони виявили 49-річну власницю помешкання. Бійці ДСНС допомогли жінці вийти на вулицю, де на неї вже чекали медики. На щастя, все обійшлося добре і від госпіталізації вона відмовилася.

Вже 01:04 пожежу було локалізовано та о 01:20 – ліквідовано. Вогнем знищено 1 кв. м. дивану та матрац. До ліквідації займання залучалося 9 чоловік особового складу та 2 одиниці пожежної техніки.


Попередня причина пожежі – необережність під час куріння власниці квартири. Наразі остаточні обставини надзвичайної події встановлюються фахівцями.

Вчора

Сторінки:
Нагору