БЕР
П'ятниця
29
00:49

​У Житомирі відбудеться Королівське шоу «Від Баха до Гершвіна»

16 вересня в Житомирській обласній філармонії ім. С. Ріхтера.

Подія, що наповнить яскравими душевними емоціями; концерт, де саме Небо буде диктувати музику. Ви звикли (ще зі школи до цього привчили), що спочатку має бути Бах, потім Бетховен, а колись дійде черга і до Гершвіна, до джазу… Вірно? Ви будете здивовані, що в музиці, як і в житті, все може бути одночасно. Але, це – диво! Так це й сприймайте. Саме це диво (і не тільки це) відбудеться на концерті піаніста-чарівника, Маестро 88 клавіш, РоялМена, або просто: Майк Кауфман-Портніков.


Його біографія складається з гілок музикантів, винахідників та кінорежисерів. Місяцехід, що полетів в небо, створив його дідусь; засновали українське кіно його інші дідусі; а привів в світ музики – найближчий дідусь.


Таким шляхом Майк прямує життям: Музика, Зірки, Театр-кіно.


Він чує цей світ, створює його, ГРАЄ на РОЯЛІ на кожному концерті, при будь-якій нагоді.


Саме музикою на роялі Майк Кауфман-Портніков висловлює свою громадянську позицію (наприклад, коли 12 годин грає на Майдані Незалежності в Києві), або освідчується в коханні, або…грає Ваш портрет…Так-так, саме Ваш! Не вірите?! – Почуєте!


Головна риса, що вирізняє його творчість - це емоції.


У його проєктах переплетіння стилів джазу, класичної, романтичної музики, а також жанрів: театр, кіно, музика. Це створює унікальні й кожен раз неповторні відчуття під час шоу, концертів, вистав.


Величезний зал, пленер або камерна обстановка не змінюють суті музиканта: щирість, відкритість, емоційність, віртуозність, душа. Після закінчення виступу у глядачів залишається шлейф емоцій, натхнення, світлих відчуттів.


Майк Кауфман-Портніков – лауреат міжнародних конкурсів і фестивалів, представник культурної дипломатії, двічі рекордсмен України як музикант. Спільні проекти з Andrew Lloyd Webberr, the Klezmatiks group, United States Air Forces in Europe Band (USAFE band), та інші. Він активно гастролює по Україні та за кордоном.


Автор мюзиклів, вистав, фільмів, пісень, власної педагогічної методики гри на роялі. Творче обличчя марки CASIO в Україні. Бренд Амбасадор України з питань культури.

Вчора

Сторінки:
Нагору