КВІ
П'ятниця
26
00:41

​У Житомирі відбудеться Всеукраїнський проєкт «Мистецька школа в смартфоні “БУДЬ З НАМИ”»

01 – 03 лютого у Житомирі відбудеться перша зустріч членів робочої групи учасників Всеукраїнського проєкту «Мистецька школа в смартфоні “БУДЬ З НАМИ”». Це перший проєкт, де буде створено освітню платформу для роботи по впровадженню цифрових технологій в організацію освітнього процесу. Ініціативу Музичної школи імені Святослава Ріхтера провести першу зустріч представників проєкту саме в Житомирі підтримало управління культури Житомирської міської ради.

Проєкт запроваджується за ініціативи Дитячої школа мистецтв №5 ім. І.О. Дунаєвського м. Харкова (директор Кравчук О.В.) і підтримано Державним науково-методичним центром змісту культурно-мистецької освіти (директор Бриль М.М.) та ГО “Всеукраїнська асоціація закладів мистецької освіти” (голова Ховзун Б.П.). В заході беруть участь керівники мистецьких закладів культури України зі Львова, Києва, Миколаєва, Харкова, Черкас, Ужгорода, Донецької області, Одеси, Кривого Рогу, Трускавця, Вінниці, Луцька. Online включення представників Директорату мистецької освіти Міністерства культури України та керівників мистецьких шкіл України учасників проєкту.


Мета зустрічі: обговорення створення освітньої платформи для роботи по впровадженню цифрових технологій в організацію освітнього процесу, зустріч з проєктним та фінансовим менеджерами освітньої платформи "Єдина школа" для ґрунтовного обговорення структури системи та розв'язання важливих питань щодо реалізації проєкту, підключення онлайн учасників проєкту, офлайн-онлайн конференції ГО “Всеукраїнська асоціація закладів мистецької освіти”, питання запровадження методичної роботи за мистецькими напрямками в мистецьких школах України.


В результаті впровадження Всеукраїнського проєкту «Мистецька школа в смартфоні “БУДЬ З НАМИ”» отримає:

- електронний журнал, розклади занять, щоденник учня, робочі плани викладачів, статистику відвідування закладу, оцінювання здобувачів освіти, архіви даних, автоматичне складання звітів, тестування здобувачів освіти з теоретичних дисциплін, аналіз роботи кожного викладача, аналіз роботи керівника і врешті всього мистецького закладу з можливістю виведення в таблицю exl будь-якого напрямку роботи закладу.


Для батьків це - вільний доступ у будь-який час до електронного щоденника своєї дитини, до оцінок, зауважень викладача, домашнє завдання, шкільний чат та чат для викладача й батьків (з можливістю прикріплювати необхідні файли).

02 лютого в Домі української культури відбудеться зустріч представників робочої групи учасників Всеукраїнського проєкту «Мистецька школа в смартфоні “БУДЬ З НАМИ”» з керівництвом міста Житомира.

Вчора

Сторінки:
Нагору