БЕР
П'ятниця
29
10:19

У Житомирі відбулися урочистості з нагоди 9-ої річниці з Дня утворення Командування Десантно-штурмових військ ЗСУ

Сьогодні відбулися урочисті заходи з нагоди святкування 9-ї річниці з Дня утворення Командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України. Військовий колектив привітали керівники, ветерани та представники влади міста та області.

Військова частина А3771 має значні бойові звитяги за час свого існування. Завжди перебуваючи на сторожі мирного неба військовослужбовці частини демонструють високий бойовий дух, навички та вміння, злагодженість бойових підрозділів.


Довідково: Командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України створено у жовтні 2012 року на фондах Командування Сухопутних військ Збройних Сил України на базі управління аеромобільних військ Командування Сухопутних військ Збройних Сил України та розміщується на фондах управління 8 армійського корпусу Сухопутних військ Збройних Сил України місто Житомир.


З березня 2014 року особовий склад командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України залучається до участі в проведенні Антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей.

Вчора

Сторінки:
Нагору