КВІ
Вівторок
23
09:19

​У Житомирі відкрилась емоційна виставка Софії Бондарчук

Пристрасть та ніжність чуттєвість та спокуса, жіночність та весняний настрій - це все поєднує персональна виставка «Емоції» художниці із Житомира Софії Бондарчук. Побачити картини можна протягом квітня на вул. Пушкінська, 24 в кав'ярні-кондитерській "Теретенія". Офіційне відкриття та безпосередньо творча зустріч з мисткинею відбулось 4 квітня.

Художниця Софія Бондарчук працює під творчим псевдонімом GroZof (від дівочого прізвища Грозовська та скороченого варіанту польської вимови Грозовська Зофія). Пані Софія відносно нещодавно почала займатись живописом професійно, але її картини та творча продуктивність просто вражають.


«Я все життя мріяла малювати, мала задатки та хист до цього, але життя диктувало свої правила. За плечима в мене освіта «Організатора торгівлі продуктовими товарами» та постійна робота в сфері торгівлі. Писати картини почала декілька років тому, коли діти здійснили мою мрію і подарували абонемент на майстер-клас провідного художника. Там мене чекав інший світ: море вражень, хвилювань, радощів, зустріч з однодумцями, які також, будучи досить дорослими, брали пензлі та реалізовували свої мрії», - розповідає пані Софія.


Художниця відкрила для себе нову техніку накладання фарби великими пастозними мазками мастихіном. Картини в цій техніці складають левову частку її доробку.

Софія Бондарчук вже встигла попрацювати над реалізацією низки репродукцій відомих художників, а також створенням авторських робіт, які представлені на персональній виставці.


«Часто використовую роботи художниці Cecille Besserle, яка зображує чудові жіночі портрети, насичені емоціями. Jamel Akib – зображує жінок та неймовірних птахів. Також надихає польська сучасна художниця Юстінія Капанія своїми морськими пейзажами», - ділиться художниця.


А в планах пані Софії є написання портретів, які все її життя вабили.


Художниця наголошує, що їй подобається малювати позитивні сторони життя, передавати ті враження від предмету, які зачіплюють серце. Тому й працює в напрямі імпресіонізму, тобто вражень.


Вхід вільний!

Вчора

Сторінки:
Нагору