БЕР
Четвер
28
14:38

​У Житомирі відзначили Міжнародний день театру

У Житомирі 27 березня сотні поціновувачів театрального мистецтва завітали до Житомирського академічного українського музично-драматичного театру ім. І. Кочерги, аби відзначити Міжнародний день театру. З цієї нагоди колектив театру підготував для глядачів театралізоване дійство «Театр збирає друзів» за участі кращих творчих колективів та виконавців області.

Привітали зі святом колектив та усіх шанувальників театру Віце-прем'єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко, голова обласної ради Володимир Ширма, голова облдержадміністрації Ігор Гундич, міський голова Сергій Сухомлин.


«Театр – це неповторна магія, яка зачаровує і спонукає знову й знову сюди приходити. Він виховує, розважає, формує естетичний смак. І цю благородну місію професійно і з успіхом виконує колектив нашого театру. Кожен театральний сезон розпочинається новими виставами і чудовою грою майстрів сцени. Радують своїми роботами не лише актори з багаторічним досвідом, а й ті, хто лише починає свої кроки на театральній сцені. У Міжнародний день театру щиро вітаю з цим святом усіх, чиє життя пов’язане з театральною діяльністю, усіх, хто безмежно закоханий у театр. Щиро дякую колективу театру за те, що своєю творчістю ви пробуджуєте в людях добрі думки й почуття, даруєте посмішки, зароджуєте нові мрії та надії, вчите співчувати» - звернувся до присутніх голова обласної ради.


З нагоди свята Володимир Ширма вручив грамоти обласної ради акторам та працівникам театру і відзнаку «Честь і слава Житомирщини» - директору закладу Наталії Ростовій.





Вчора

Сторінки:
Нагору