БЕР
Вівторок
19
13:11

​У Житомирі вилучили партію наркотиків вартістю близько мільйона гривень

13 жовтня оперативники Управління боротьби з наркозлочинністю ДБН спільно зі слідчими Житомирського РУП та за участі спецпризначенців роти поліції ГУНП провели слідчі дії за місцем проживання 34-річного чоловіка. У результаті вилучено наркотики, прекурсори та інші свідчення протиправної діяльності.

Слідчі дії проводились у рамках розслідування кримінального провадження, розпочатого за ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.


34-річний житомирянин раніше уже потрапляв у поле зору поліцейських через причетність до незаконного обігу наркотичних засобів та майнові злочини.


- Цього разу у його помешканні виявлено та вилучено як розфасовані рослинні наркотичні речовини, так і психотропи, ймовірно, амфетамін, а також прекурсори та обладнання для його виготовлення, - розповів начальник Управління боротьби з наркозлочинністю ДБН Вадим Савчук.


Також у будинку поліцейські виявили димові шашки, арбалет та навчальну гранату. За результатами проведення слідчих дій буде призначено експертне дослідження вилученого.


Усі слідчі дії проводили під процесуальним керівництвом Житомирської окружної прокуратури.

Вчора

Сторінки:
Нагору