БЕР
П'ятниця
29
16:29

​У Житомирі водоканал нагадує про призупинення водопостачання в місті

3 червня о 22 годині в Житомирі тимчасово призупинять водопостачання, щоб замінити обладнання у водопровідних камерах. Відновлювати водопостачання почнуть 4 червня о 18 годині. Про це Суспільному розповів директор "Житомирводоканалу" Андрій Нікітін.

Під час відключення води відбуватимуться реконструкція північного магістрального трубопроводу та заміна обладнання у водоппровідних камерах.


"Починаємо спустошувати трубопроводи для того, щоб зробити об’єм робіт і підготувати велику ділянку магістрального трубопроводу під реконструкцію, – каже Андрій Нікітін. – Водопостачання ми починаємо відновлювати 4 червня о 18:00 – ми вмикаємо насосну станцію другого підйому, яка забезпечує водою все місто. Протягом вечірнього часу і ночі 5 червня водопостачання буде відновлено".


Після відновлення водопостачання "Житомирводоканал" планує провести хлорування води.


"Починаючи з 23 години 5 червня і до 23 години 6 червня ми будемо хлорувати водопровідні мережі міста невеликими дозами хлору. В цей час воду можна використовувати тільки у технічних цілях, крім харчових потреб. Після 23 години 6 червня воду можна буде використовувати у звичному режимі", – розповів Андрій Нікітін.


Під час відключення водопостачання в місті буде організовано підвіз питної води до об’єктів критичної інфраструктури, серед яких дитячі садочки та лікарні.

Сторінки:
Нагору