КВІ
Четвер
25
15:05

​У Житомирі з понеділка учні 5-11 класів продовжать навчатися дистанційно

З 16 листопада у Житомирі учні 5-11 класів продовжать дистанційне навчання, учні 1-4 класів і надалі ходитимуть вчитися до школи. Про це Суспільному у коментарі телефоном розповів директор міського департаменту освіти Валентин Арендарчук:

"З понеділка учні 5-11 класів Житомира продовжують навчатися на дистанційній формі навчання, а до школи підуть лише учні початкових класів. Відбулось відповідне засідання комісії із техногенної безпеки та надзвичайних ситуацій".

Житомирський міський голова Сергій Сухомлин каже, що з наступного тижня працівників шкіл почнуть тестувати на коронавірус:

"Прийде благодійна допомога у понеділок-вівторок. Тоді вже розпочнеться тестування у школах. Тестуватимемо усіх працівників. Кілька днів нам вистачить аби тестування провести. Будуть задіяні і наша первинна ланка, тому цих двох днів нам буде достатньо".

Сергій Сухомлин також розповів, що за результатами тестування ухвалюватимуть рішення про те, як учні навчатимуться надалі. Для тестування працівників шкіл надали 4 тисячі тестів.

Онлайн навчання у школах стало звичним, розповідає Ганна Халєєва. Жінка викладає українську мову у житомирській школі №6. Каже, що складність полягає у тому, що на підготовку вчителі витрачають більше часу, ніж на уроки у класі:

"Оскільки я вчитель філолог, то мені краще написати. Але зараз мені навіть важко писати руками. Я вже швидше набираю на комп’ютері, знаю, як воно працює. Зараз є безкоштовне навчання для вчителів на платформі Google Classroom. Хочу його пройти і отримати свідоцтво про те, що навчилася".

Вчора

Сторінки:
Нагору