БЕР
П'ятниця
29
11:17

​У Житомирі за два дні закрили три підпільних казино

21 та 23 листопада поліцейські Житомирського відділу поліції задокументували факти протиправної діяльності, пов’язаної з гральним бізнесом. Комп’ютерну техніку, чорнову документацію та кошти вилучили. Розпочато досудові розслідування.

21 листопада правоохоронці провели перевірку у багатоповерхівці по вулиці Київській у Житомирі. Там раніше вже документували діяльність грального закладу. Організатори знову спробували відновити його роботу: всередині перебували адміністратори та відвідувачі, які, сплативши кошти, отримали доступ до азартних ігор. Поліцейські вилучили з приміщення 5 комп’ютерів з комплектуючими та чорнову документацію.


Увечері цього ж дня ще один підпільний гральний заклад виявили по вулиці Івана Сльоти. Під час обшуку поліцейські вилучили з приміщення 10 комп’ютерів з комплектуючими, комунікатори, мобільні засоби зв’язку, грошові кошти та інші докази протиправної діяльності.


23 листопада правоохоронці встановили факт організації грального закладу по вулиці Перемоги. У зачиненому приміщенні тривала гра: поліцейські застали відвідувачів за покерними столами з фішками, гральними картами та іншими атрибутами азартних ігор. Усе це вилучили.


Нині тривають перевірки. Попередня правова кваліфікація подій – стаття 203-2 Кримінального кодексу України. Такі дії караються штрафом від 10 000 до 40 000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю строком на 1 рік.

Вчора

Сторінки:
Нагору