КВІ
Четвер
18
15:40

​У Житомирі за кошти проданих брелок з уламками російського літака Су-25 купують автомобіль для військових

300 тисяч гривень на рахунок Фонду громади Житомира переказала команда підприємства, що виготовляє брелоки, для купівлі автомобіля для 95-ої десантно-штурмової бригади. Про це повідомляють на сторінці у Facebook Фонду громади Житомира.

У повідомленні йдеться, що компанія виготовила лімітовану колекцію патріотичних брелоків із крила російського літака СУ-25, знищеного українськими військовими. Ціна брелока – 1250 гривень. Весь прибуток спрямовують на підтримку військових.


"Тепер, коли зібрана сума, достатня для купівлі автомобіля, ми зустрілися із представником військової частини, щоб обговорити технічні характеристики машини і розпочати пошуки", – йдеться у повідомленні Фонду громади Житомира.


Один із підприємців, які роблять брелоки, Сергій Домашевський розповів Суспільному, що ідея виготовити партію брелоків із крила російського літака СУ-25 у них з'явилася після спілкування з військовослужбовцями.


"Військові приходили, приносили якісь деталі та уламки збитої ворожої техніки і гравіювали їх, як сувеніри для себе. І у нас виникла така ідея", – каже Сергій Домашевський.


На уламки російського літака наносять гравіювання – зображення та текст. Після цього несуть підряднику: там вставляють заклепку, шкіру, фурнітуру та упаковують.


"На самому брелоку є гравіювання "Я підтримую ЗСУ". Люди чудово відгукуються, все подобається, це хороший подарунок за донат", – говорить Сергій Домашевський.


Продаж брелоків ще триває. Придбати їх можна через соцмережі.

Вчора

Сторінки:
Нагору