КВІ
Вівторок
16
07:28

​У Житомирі за підозрою у грабежі поліцейські затримали раніше судимого чоловіка

42-річний житель обласного центру намагався винести бутербродницю з магазина, однак був помічений працівниками закладу. Допоміг затримати підозрюваного інспектор патрульної поліції, який у свій вихідний опинився поруч з місцем події. Розпочато кримінальне провадження.

21 січня до Житомирського районного управління поліції надійшло повідомлення від працівників одного із торговельних закладів міста про те, що невідомий чоловік відкрито викрав з полиці і виніс з магазина кухонний прилад.


Обставини з’ясували поліцейські слідчо-оперативної групи уже безпосередньо на місці події. Як виявилось, одна із продавчинь помітила, як відвідувач заховав за пазуху бутербродницю вартістю понад 700 гривень і швидко пішов на вихід. Жінка кинулась йому услід і вже на вулиці привернула до нього увагу перехожих. Наздогнав підозрюваного інспектор патрульної поліції, який перебував поза службою і зреагував на крики продавчині про допомогу. Він і утримував втікача до прибуття колег з Житомирського районного управління поліції.


Затриманим виявився 42-річний місцевий житель. Раніше він неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності.


У рамках розпочатого досудового розслідування за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) КК України поліцейські перевіряють причетність чоловіка до інших подібних злодіянь у торговельних закладах Житомира.

Вчора

Сторінки:
Нагору