БЕР
Четвер
28
12:00

​У Житомирі затримали гастролера, який з банківського рахунку викрав 170 тис грн

Зникнення з банківського рахунку 176 тисяч гривень 48-річний киянин виявив уранці 16 березня, перебуваючи у Житомирі у справах. Чоловік відразу звернувся до місцевої поліції.

Оперативники кримінальної поліції Житомирського РУП ретельно розібрались в обставинах події та встановили причетність до крадіжки 35-річного жителя Кропивницького. З ним потерпілий познайомився напередодні.


В одному з готельно-розважальних комплексів міста чоловіки влаштували спільне застілля, що тривало до ранку. А коли потерпілий заснув, новий знайомий скористався його телефоном та через мобільний додаток спустошив чужий банківський рахунок.


Оперативники затримали причетного на одній з вулиць Житомира уже через кілька годин. У нього поліцейські вилучили частину викрадених грошей, інші він встиг витратити на новий мобільний, одяг та парфуми. Раніше чоловік уже притягувався до кримінальної відповідальності за подібні правопорушення.


Відтак слідчі затримали його у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України та повідомили про підозру в кримінальних правопорушеннях, передбачених ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) та ч.1 ст. 361 (Несанкціоноване втручання в роботу інформаційних (автоматизованих), електронних комунікаційних, інформаційно-комунікаційних систем, електронних комунікаційних мереж) КК України.


Також поліцейські обґрунтовано підозрюють його в учиненні аналогічних діянь на території інших областей. За вчинене чоловікові загрожує від 5 до 8 років ув’язнення.

Вчора

Сторінки:
Нагору