КВІ
П'ятниця
19
10:30

​У Житомирі затримали рецидивіста

Поліцейські встановили причетність раніше судимого 36-річного жителя Житомирського району до грабежу, учиненого наприкінці квітня в обласному центрі. Триває досудове розслідування.

До поліції звернувся 35-річний житомирянин із повідомленням про пограбування. Чоловік розповів, що інцидент стався вдень 22 квітня, коли він вже майже підійшов до під’їзду свого будинку. Незнайомець, який перебував неподалік, підскочив до заявника та вирвав з рук мобільний телефон. А також силоміць відібрав 8 тисяч гривень, що знаходились в кишені потерпілого.


У рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 186 (Грабіж) КК України, поліцейські розпочали низку заходів для встановлення особи правопорушника та його затримання.


У результаті оперативники карного розшуку отримали інформацію про ймовірну причетність до грабежу 36-річного жителя с. Станишівки. Чоловік вже раніше був засуджений за вчинення крадіжок та пограбування. Його розшукали, а також вилучили низку речових доказів. Потерпілий упізнав свого кривдника.


Нині триває подальше досудове розслідування. Чоловікові може загрожувати від 4 до 6 років позбавлення волі.

Вчора

Сторінки:
Нагору