КВІ
Середа
24
17:19

​У Житомирі завдяки системі відеоспостереження врятовано людину

Під час засідання виконавчого комітету Житомирський міський голова Сергій Сухомлин відзначив злагоджені дії операторів Міського інформаційного центру та співробітників поліції.

Міський голова зазначив: «Завдяки чіткому відпрацюванню як працівників нашого інформаційного центру, так і патрульної поліції, вдалося не допустити вчинення самогубства і врятувати життя людині. Я вдячний працівникам Міського інформаційного центру Куліковському Анатолію Івановичу та Харькову Петру Володимировичу та співробітникам поліції Пилипчуку Віталію Петровичу та Фесик Людмилі Валеріївні за професіоналізм та сумлінне виконання обов'язків».


Нагадаємо: 10 квітня приблизно о 5 годині ранку диспетчери міського інформаційного центру побачили особу, яка підозріло поводилася: жінка перелізла через перила пішохідного мосту міського парку культури і відпочинку імені Юрія Гагаріна. Працівники оперативно відреагували, повідомивши про надзвичайну ситуацію патрульну поліцію. У результаті поліцейським вдалося попередити вчинення самогубства.

Вчора

Сторінки:
Нагору