БЕР
П'ятниця
29
10:03

​У Житомирі жителі Мальованки найняли трактор і за власні гроші вивозять сніг

У Житомирі жителі околиць міста та другорядних вулиць почали чистити дороги самостійно. Мешканці провулку Михайла Клименка, що в мікрорайоні Мальованка, найняли трактор і за власні гроші вивезли сніг. Про це Суспільному розповіла житомирянка Оксана. За її словами, під'їзд до осель жителям провулку Михайла Клименка довелось чистити самотужки.

"Коли випало дуже багато снігу, у нас у провулку виникла величезна проблема, – каже пані Оксана. – Провулок не чистився, а у кожного у дворі – машина. Неможливо було виїхати і пройти, тому що все було заметено снігом. Наші чоловіки спочатку лопатами прибирали, а потім ми вирішили найняти трактор. З кожного двору заплатили по 100 гривень, але це повинна робити міська влада. Є певні структури, які мають чистити сніг. Не лише центральні вулиці, але й провулки".


За словами пані Оксани, яка раніше працювала у комунальній службі, місто потрібно прибирати краще:


"Я сама працювала у цій сфері, такого ніколи не було. Ми прибирали вранці до того, як люди йшли на роботу. У мене син живе у Станишівці, і він каже, що у них все почищено, а у нас у центрі Житомира неможливо проїхати".


Керівник міського управління транспорту та зв'язку Костянтин Підпокровний розповів, що першочергово чистили центр міста, але зараз техніка перейшла на другорядні вулиці:


"На другорядних вулицях сьогодні фактично працює 10 машин: трактори, грейдери та 5 МАЗів. На трієчку оцінюємо прибирання в місті в цілому. Проте в центрі на тротуарах можна ходити".

Вчора

Сторінки:
Нагору