БЕР
П'ятниця
29
08:40

​У Житомирі зіткнувся легковик та мотоцикл - одна людина загинула

Вранці 16 липня у Житомирі зіткнувся легковик та мотоцикл – водій мотоцикла загинув, пасажир отримав травми. За фактом аварії у поліції відкрили кримінальне провадження, водія легковика перевіряють на вміст алкоголю в крові.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася на перехресті вулиць Новопівнічна та Чехова. Лоб в лоб зіштовхнулися "Ford" та мотоцикл "Yamaha". Водій двоколісника загинув на місці, 23-річного пасажира швидкою у важкому стані доставили до лікарні. За фактом аварії у поліції відкрили кримінальне провадження, водія легковика перевіряють на вміст алкоголю в крові, каже речниця головного управління Нацполіції області Алла Ващенко:


"За наявною інформацією водій мотоцикла виїхав на зустрічну смугу руху, де сталось зіткнення з легковиком, у результаті чого травми несумісні з життям отримав керманич мотоцикла, а його пасажир, житель Лугинського району 1997 року народження, був ушпиталений до реанімаційного відділення, Його стан тяжкий".


Зі слів Алли Ващенко, за вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 2 ст. 286 Кримінального кодексу України, і вже у рамках кримінального провадження проводиться, у тому числі, і освідування водія транспортного засобу та інші необхідні слідчі дії.

Вчора

Сторінки:
Нагору