БЕР
П'ятниця
29
16:01

​У Житомирі жодних вибухонебезпечних предметів у будівлі суду поліцейські не виявили

15 листопада близько 14 години на спецлінію «102» надійшло анонімне телефонне повідомлення про замінування суду у м. Житомирі. Поліцейські перевірили будівлю та прилеглу територію. Загрози безпеці людей не виявлено. Повідомлення надійшло телефоном на спецлінію «102» близько 14:07 від чоловіка, який не назвався.

На місце події виїхали слідчо-оперативні групи ГУНП та Житомирського районного управління поліції, працівники вибухотехнічної служби, кінологи зі службовими собаками, патрульні та інші екстрені служби.


Із судової установи було проведено евакуацію людей, а також тимчасово обмежено доступ до приміщень. Станом на 15:45 обстеження завершено, жодних загроз безпеці людей не виявлено.


Відповідні відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) КК України.


Оперативники кримінальної поліції проводять низку заходів для з’ясування особи автора хибного повідомлення. За подібні дії чинним законодавством передбачено позбавлення волі на термін від 2 до 6 років.

Сторінки:
Нагору