БЕР
Четвер
28
17:20

​У Житомирській області не підтвердили нових випадків захворювання на COVID-19

Підозру на коронавірус у 22-річного жителя Хорошівського району та 66-річної медпрацівниці житомирської міської лікарні №2, за результатами вірусологічних досліджень обласного лабораторного центру методом ПЛР не підтвердили. Про це Суспільному розповів керівник обласного лабораторного центру МОЗ Зіновій Парамонов.

Нагадаємо: вчора, 24-го березня, цих людей та ще двох – 17-річного студента із Бердичівського району та 59-річну житомирянку ушпиталили до лікарень через те, що експрес-тести показали позитивний результат.


Станом на 9-ту годину ранку 25-го березня лабораторно коронавірус не підтвердили у студента із Бердичівського району та в 59-річної житомирянки.


Про епідеміологічну ситуацію в області через спалах коронавірусу станом на 25-те березня розповіли заступниця голови облдержадміністрації Наталія Остапченко та керівник управління охорони здоров’я під час щоденному брифінгу.


За словами Наталії Остапченко, в області лабораторно підтверджених 2 випадки захворювання на коронавірус. Один у Радомишлі (летальний) та один у Житомирі. Пацієнт із Житомира перебуває на лікуванні в інфекційному відділенні міської лікарні №2.

Сторінки:
Нагору