БЕР
Вівторок
19
07:21

​У Житомирській ОДА розповіли про результати перевірки міністром обласної лікарні

7 листопада начальник управління охорони здоров'я Житомирської ОДА Микола Суслик розповів про виправлення недоліків, які 29 листопада у обласній лікарні виявив міністр охорони здоров'я Максим Степанов під час перевірки без попередження.

Про це начальник обласного управління охорони здоров'я Микола Суслик розповів під час брифінгу в облдержадміністрації. За його словами, головний недолік – неякісна комунікація між структурними підрозділами обласної лікарні:


"З тих чотирьох питань, які були підняті, як недоліки в роботі обласної лікарні, хочу повідомити, що лікарня повністю забезпечена індивідуальними засобами захисту. Крім того, ще до приїзду міністра додатково були виділені гроші як з обласного бюджету, так і власних грошей закладу для закупівлі засобів індивідуального захисту. Але, на жаль, є недоліки в організації на рівні структурних підрозділів, тобто в доведенні інформації про наявність засобів захисту. Ці недоліки в обласній лікарні вже усунені. Друге питання було щодо інфекційного контролю, ми запросили фахівців нашого лабораторного центру, епідеміологів, які надали рекомендації, тому теж ці недоліки у закладі усунені. Міністр відвідав лікарню 29 листопада, коли ще не було договірних відносин лікарні із Національною службою охорони здоров'я України. Тому відповідної оплати обласна лікарня на 29 листопада ще не отримувала. І четверте питання – подання інформації. Дійсно, трохи не розібралися в обласній лікарні. Замість того, щоб надати інформацію про вільні кисневі точки – надали про взагалі всі кисневі точки, які є в обласній лікарні. На сьогодні є близько 66 вільних кисневих точок, і вони можуть бути використані для надання допомоги хворим на COVID-19".

Вчора

Сторінки:
Нагору