БЕР
Четвер
28
11:34

​У Житомирському районі поліцейські розшукали викрадача мотоцикла

До поліції звернувся житель с. Дениші із повідомленням про крадіжку із його подвір’я «Jawа-350». Під час з’ясування всіх обставин поліцейські встановили причетність до події 24-річного жителя обласного центру.

Зникнення вартісного транспортного засобу 30-річний власник виявив близько 17.00 та звернувся за допомогою до поліції. В обставинах події розбирались працівники слдічо-оперативної групи Житомирського відділення, які виїхали до місця проживання заявника у с. Дениші.


Згодом розшуківці кримінальної поліції, перевіряючи зібрану інформацію. встановили молодика, ймовірно, причетного до незаконного заволодіння мототранспортом.


- Ним виявився 24-річний житель обласного центру. Хлопець ніде не працює, а свою вину у скоєному визнає, - розповів начальник Житомирського відділення поліції Сергій Крошко. – Нині ми з’ясовуємо, де знаходиться викрадений мотоцикл.


За вказаним фактом було розпочато кримінальне провадження за ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає відповідальність від штрафу і аж до позбавлення волі термін до 5 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору