КВІ
П'ятниця
19
02:28

У Житомирському районі сталась подвійна ДТП

​У результаті зіткнення двох вантажівок та легковика травми отримав один з водіїв. Нині триває з’ясування обставин події. Дорожньо-транспортна пригода сталась 22 жовтня близько 20.00 на 140 км автодороги Київ-Чоп, в с. Оліївці.

Як попередньо з’ясували працівники поліції, водій вантажного автомобіля «Volvo», 55-річний житель Львівщини, не дотримався безпечної дистанції руху та здійснив зіткнення з вантажівкою «MAN» під керуванням 50-річного жителя Львівської області, у результаті чого той зіткнувся з автомобілем «Citroën C4», що їхав попереду та за кермом якого перебував 58-річний житель Житомирського району.


У результаті ДТП травми у вигляді перелому кісток нижньої кінцівки та ран отримав водій автомобіля «Volvo» та був госпіталізований до житомирської лікарні. Поліція з’ясовує причини та обставини події.


Шановні водії! Будьте обачними та обережними під час пересування автошляхами, особливо в умовах обмеженої або недостатньої видимості та погіршенні погодних умов. Обирайте таку швидкість руху, яка дозволить вам контролювати транспортний засіб і навколишню дорожню ситуацію.

Вчора

Сторінки:
Нагору