БЕР
П'ятниця
29
02:52

​У Житомирському районі з обійстя пенсіонера поліцейські вилучили наркотичні запаси

28 липня у ході слідчих дій, проведених у домоволодінні жителя Тетерівської громади, поліцейські виявили та вилучили сухе нарковмісне зілля і ліквідували добротні конопляні кущі. Усі обставини з’ясовуються у ході подальшого досудового розслідування.

У рамках кримінального провадження, яке розслідується за ч. 2 ст. 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) КК України, поліцейські відділення №1 Житомирського райуправління ГУНП провели санкціонований обшук у домоволодінні, належному пенсіонеру, жителю с. Денишів.


У результаті слідчих дій правоохоронці виявили на території обійстя конопляні насадження. Нарковмісні елітні кущі дбайливо вирощувались у тепличних умовах на присадибній ділянці. Разом з цим добротним зіллям рослини конопель були вилучені також із саду.


Водночас у підсобному приміщенні обійстя поліцейські виявили коробку із уже висушеними і подрібненими запасами коноплі. Усе вилучене направлене на експертне дослідження до обласного Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.


Як повідомив начальник відділення №1 Житомирського РУП ГУНП Володимир Богатков, у рамках подальшого досудового розслідування правоохоронці з’ясовують інші обставини та осіб, причетних до незаконного поводження із нарковмісним зіллям.


Нагадаємо, нині на Житомирщині тривають оперативно-профілактичні заходи поліції з виявлення та припинення порушень, пов’язаних із посівом і вирощуванням у приватних домоволодіннях заборонених законом нарковмісних рослин.

Вчора

Сторінки:
Нагору