КВІ
Вівторок
23
18:45

​У ЖНАЕУ визначили кращі команди міського турніру з волейболу

У спортивному комплексі Житомирського національного агроекологічного університету протягом з нагоди Дня працівника фізичної культури і спорту 16-17 вересня проходив відкритий міський турнір з волейболу серед чоловічих та жіночих команд.

Участь у змаганнях взяли 3 жіночі та 5 чоловічих команд із Житомирської області, м. Бориспіль, м. Біла Церква.


На урочистому відкритті турніру з волейболу були присутні ректор Житомирського національного агроекологічного університету Олег Скидан, начальник відділу управління фізичної культури та спорту Житомирської міської ради В.А.Малюта, заступник голови відділення НОК України в Житомирській області Л.С.Самунь.


За результатами змагань серед жіночих команд не було рівних команді ЖНАЕУ. Дівчата із Житомирськогоа агроекологічного університету стали переможницями турніру і були нагороджені дипломом та кубком.


Друге місце серед жіночих команд зайняла ДЮСШ «Юність» м. Біла Церква, третє місце - команда ДВК «Полісянка» м. Житомир.


Серед чоловічих команд перше місце зайняла команда ВК «Житичі» м. Житомир, друге місце - команда Житомирського національного агроекологічного університету, а третє - ВК «Бориспіль» м. Бориспіль. Чоловічі команди також були нагороджені дипломами та кубками.

Вчора

Сторінки:
Нагору