КВІ
Вівторок
16
19:26

​У жовтні бердичівські патрульні припинили понад 350 адміністративних правопорушень

Працівники сектору реагування патрульної поліції Бердичівського районного відділу в минулому місяці здійснили 1477 виїздів на повідомлення громадян, припинили 373 адміністративних правопорушень та перевірили 97 осіб, які перебувають на профілактичних обліках.

Працівники сектору реагування патрульної поліції цілодобово реагують на заяви та повідомлення громадян, що надходять на спецлінію «102». Крім того, патрульні проводять профілактичну та превентивну роботу, спрямовану на запобігання вчиненню злочинів та правопорушень, а також зменшення травматизму на дорозі.


Упродовж жовтня поліцейські сектору реагування виявили та припинили 373 адміністративних правопорушень, з них 356 учинених водіями, у тому числі 10 за керування транспортним засобом в стані сп’яніння.


До функцій поліцейських також входять регулярні перевірки осіб, які перебувають на профілактичних обліках, власників мисливської зброї та спецзасобів, громадян, яким судом обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, та інші превентивні заходи.


Так, з початку року інспектори склали 9 адміністративних протоколів за ст. 192 КУпАП (Порушення громадянами строків реєстрації (перереєстрації) нагородної, вогнепальної, холодної чи пневматичної зброї і правил взяття її на облік) та 106 - за порушення правил адміністративного нагляду (ст. 187 КУпАП).


За цей період інспектори СРПП припинили й 7 випадків домашнього насильства.


Нині ж поліцейські проводять роз’яснювальну і попереджувальну роботу серед містян, працівників та власників суб’єктів господарювання про важливість дотримання встановлених правил карантину. У випадках відвертого ігнорування складають адміністративні матеріали. Так, за перші дні «червоної» зони поліцейські зафіксували близько два десятки порушень встановлених обмежень.


Поліцейські закликають громадян суворо дотримуватися визначених заходів запобігання поширенню інфекції. Бережіть себе та близьких і будьте здорові!

Вчора

Сторінки:
Нагору